In memoriam Joke Karssen-Rietveld

Op 8 april 2019 overleed op 83 jarige leeftijd ons gewaardeerde Inner Wheel lid Joke Karssen-Rietveld.

Sinds de oprichting van Inner Wheel Bodegraven in oktober 1984 was Joke een betrokken lid. In de periode 1995-1996 was zij onze clubpresidente. Ook is Joke een aantal jaar de vaste afgevaardigde van ons district geweest.
Hoewel de gezondheid van Joke al een tijdje te wensen overliet is haar overlijden onverwacht. Zij is in de vroege ochtend van maandag 8 april rustig ingeslapen. We verliezen in Joke een plezierig lid met wie je afspraken kon maken en die altijd bereid was de de helpende hand te bieden. De herdenkingsdienst heeft op zaterdag 13 april plaatsgevonden met aansluitend de begrafenis op begraafplaats Vredehof in Bodegraven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *