Lustrumviering 5 oktober 2019 – 35 jaar IW Bodegraven

Na een maandenlange voorbereiding door onze lustrumcommissie, waarin ze weinig wilden delen van de plannen, werden we zaterdag 5 oktober 2019 verrast met een geweldig feest in Hoeve Rijlaarsdam te Nieuwkoop.

 

Na een kop koffie / thee met iets lekkers werden onze charterleden van het eerste uur in het zonnetje gezet. Jammer dat Jeanien niet aanwezig kon zijn, terwijl zij zo’n grote rol heeft gehad in de voorbereiding van deze dag. Hopelijk konden zij en enkele andere leden die helaas niet aanwezig konden zijn, via onze activiteiten-appgroep toch een beetje meegenieten, door de verschillende foto’s die we direct hebben gedeeld.

Na een kort fotomoment buiten stonden er boven allemaal schildersezels klaar met voorbeelden.

We kregen 2 uur de tijd om ons “dikke dames” schilderij te maken. Hierbij werden we geassisteerd door twee kunstenaars, die ons af en toe aanwijzingen gaven. Iedereen ging zeer geconcentreeerd aan de slag en de resultaten mochten er zijn.

Na de inspanningen stond er beneden een heerlijke high tea voor ons klaar.

Maar we waren nog niet klaar. Iedereen had vooraf een kinderfoto moeten inleveren.

Aan ons vervolgens de taak, om twee aan twee, hieraan de  juiste namen te koppelen. Een ontzettend moeilijke, maar leuke opdracht. Het koppel dat de meeste foto’s goed had geraden ontving een kleine attentie.

Hierna vervolgende we onze high tea met het hartige deel en eventueel een lekker wijntje.

Een hele leuke dag, om net genoegen aan terug te denken.

Commissie bedankt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *