DRESS RED HIGH TEA 29 SEPTEMBER 2021

Op deze speciale dag werd aandacht gevraagd voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Inner Wheel Nederland heeft Stichting Hart voor Vrouwen gekozen als het Nationaal Service Project. Gedurende een periode van drie jaar kunnen alle Inner Wheelclubs activiteiten  organiseren, waarvan de opbrengst naar dit goede doel gaat. De Brainstormcie èn de Hartenvrouwen hadden de handen ineen geslagen en de high tea georganiseerd.

‘Voor elkaar met elkaar en voor anderen’ was deze middag helemaal van toepassing. Zeventien leden van onze club waren hierbij aanwezig. De dames in rood (hoe leuk) werden die middag hartelijk ontvangen aan de Watersnip. De huiskamer aldaar was omgetoverd tot een high tea restaurant. Sommige leden hadden heerlijke cakejes of quiches gebakken.

Na het online openingswoordje door onze landelijke president Susanne Metelerkamp hebben we genoten van verschillende soorten thee met daarbij de lekkernijen. Het was een super gezellige middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *