Hartenvrouwen Handy Bag

De leden van serviceclub Inner Wheel Nederland hebben in 2020 Stichting Hart voor Vrouwen als Nationaal Service Project gekozen. 67 Clubs, drie districten, het Landelijk Bestuur van Nederland en de ruim 220 leden zullen zich 3 jaar voor dit project inzetten.
Diverse clubs in Nederland zijn al acties gestart. Deze zijn te lezen op www.innerwheelnederland.nl onder het kopje buy en shop

Inner Wheel Bodegraven is de actie ‘Handy Bag’  gestart.

Wat is de actie? De hartenvrouwen Handy Bag is een opvouwbaar tasje, uitgevouwen 37,5 bij 48cm, dat nauwelijks ruimte in beslag neemt, dus altijd meegenomen kan worden. Maar o zo handig als er iets vervoerd moet worden. Een paar boeken, een bosje bloemen, wat kleine boodschapjes: als de nood aan de man komt is daar onze Handy Bag die je zo tevoorschijn haalt.

Voorzien van Hartenvrouwen-logo en slogan en daarmee even uniek als gebruiksvriendelijk. We bieden de tasjes aan voor € 3,95 per stuk, exclusief verzendkosten.  Bestellen kan via riniestolwijk@hotmail.com

De tasjes worden bedrukt bij het Bodegraafse Bliss Prints. In eerste instantie worden er 250 in voorraad genomen. Dat aantal denken we gemakkelijk te kunnen afzetten. Deels binnen onze eigen club, wat een leuk cadeautje is dit, niet waar? Maar ook bij andere clubs en via de website van Inner Wheel Nederland.

Op 4 november 2021 rolde het eerste tasje van de pers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *