WEDEROM EEN MUZIEKAMER

Op zondag 20 maart 2022, even na enen, stroomde de Lutherkerk vol met enthousiaste Inner Wheelsters en hun gasten.

Na 2 jaar onderbreking door corona, vond de MuzieKamer weer plaats. Om half 2 barstte het los. De 100 gasten werden getrakteerd op een spetterend optreden verzorgd door de band Just Us uit Woerden. Deze 10 koppige band met o.a. blazers, saxen en een zangeres waren als lammetjes in de wei. Het enthousiasme spatte van het optreden af. Een mooi begin van de middag.

Vervolgens gingen de gasten hun eigen weg naar de verschillende huiskamers. Dit keer werd een rondje Watersnip gedaan. Alles op loopafstand en daardoor iets meer tijd om de van de ene kamer naar de andere te komen. Daar werd men verrast door een gevarieerd aanbod aan muziekstijlen.  Er traden op een 5-tal locaties een harpiste, een countrytrio, een jazzband, een singer-songwriter en een klarinetensemble op.

De opbrengst van de MuzieKamer gaat altijd naar een goed doel. Een cheque van 1500 euro werd die middag door onze voorzitter Ada van Dijk overhandigd aan de orkestleider van de Jostiband Lyan Verburg en wordt besteed aan de aanschaf van een accordeon voor de Jostiband.

Na afloop sprak iedereen van een zeer geslaagde MK 2022. Die van volgend jaar staat al op stapel.  De eerste gasten hebben zich alweer aangemeld.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *