Alles Opgelost?

 

Op woensdag 20 april jl stroomde het Evertshuis vol met gasten uit de wijde omgeving. Onze eigen Inner Wheelsters met hun gasten, Inner Wheelsters uit de omgeving en ook de inkomend landelijk president Willeke Overink gaven acte de présence op de door de Brainstormcie georganiseerde interactieve theateravond Opgelost!

Hiervoor was uitgenodigd spreekster/coach Chiquita Welmerink van Wel-Com. Zij gaf tijdens deze bijeenkomst een aanzet hoe je conflicten kunt oplossen. Hoe kun je lastige dingen veranderen op je werk of in je familie? Uit haar boek Opgelost! reikte zij handvatten aan hoe je met gedoe kunt omgaan en aan de hand van voorbeelden liet zij de gasten meedenken hoe het werkt in je brein. Duidelijk werd dat één iemand voor een oplossing kan zorgen en dat ben je zelf. De actie tussen het publiek en Chiquita was bijzonder. Menigeen had wel een opmerking over het wel/niet zien van een kopje met wel/geen oor. De avond werd afgewisseld met piano en zang.

Aan het einde van de bijeenkomst werd door onze voorzitter Ada van Dijk een cheque van 1000 euro overhandigd aan de gemeentelijk adviseur /coördinator Vluchtelingen Bodegraven-Reeuwijk dhr.Louis van Wijk. Dit bedrag komt ten goede aan de opvang van vluchtelingen in Bodegraven-Reeuwijk.

Na afloop praatten we na over deze interessante en leerzame avond. En wie weet nemen we er iets van mee in ons dagelijks leven en wordt er iets opgelost! Dat lukt wellicht helemaal als je het boek hebt aangeschaft.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *