Zomerbijeenkomst woensdag 13 juli 2022

Op initiatief van de programmacommissie togen een 13tal leden richting Kamerik. Bij de mooie uitspanning Kamerijck werd een pitch en putt gespeeld. Voor de niet kenners van golf: dit is een 18 holes baan met korte afstanden. Je hebt alleen 3 clubs nodig, namelijk een P voor een Pitch en een P voor een Putt en een club om de afstand van bv een sloot te overbruggen.

Een zestal stoere dames gingen op de fiets en de anderen gingen met de auto.

We werden verdeeld in 4 teams van drie en kregen een korte uitleg. Het toeval wilde dat iedere equipe een ‘echte’ golfer bij zich had. Voor hand – en spandiensten was dat wel makkelijk.

Om 2 uur verdeelden we ons over de banen en zodra we hadden geput, schreven we de scores op op de kaart. Er kwam weleens een bal in de sloot terecht, maar niet getreurd; langs de kant lag een stok met een ding eraan. Daarmee kon je de bal eruit vissen als je geluk had. Er is best wat gevist… Er was ook een toeschouwer. Mania had zich onder een boom geplant en heeft ons allemaal aangemoedigd.

Om een uurtje of 4 was het klaar al dan niet met een volle kaart, maar het was best warm en het terras lokte. Twee andere leden sloten zich nog aan wat de gezelligheid alleen maar verhoogde  Het drankje en de bitterbal smaakten heerlijk. Kortom het was een geslaagde middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *